VendaZorg   06 - 43 22 93 84

De nieuwe manier
van Thuiszorg

Doelen en uitgangspunten

  

VendaZorg is een nieuwe thuiszorgorganisatie, in 2018 opgericht.

Ruim 20 jaar zorgervaring en een grote passie voor kwetsbare mensen. Dat is wat ons drijft. Het welzijn van cliënten gaat vóór alles!

Onze thuisregio is Rotterdam. Wij zijn daar van start gegaan en uitgebreid naar diverse regios

Het woord Venda komt uit het Spaans en betekent zoveel als zwachtel of verband.

Maak kennis met VendaZorg in 5 punten:

1. Zorg thuis
VendaZorg biedt uitkomst aan mensen die extra hulp of zorg van anderen nodig hebben, terwijl zij verder zoveel mogelijk een zelfstandig bestaan in hun eigen huis leiden. Wij zijn actief in zorg voor ouderen, volwassenen en kinderen. Of het nu voor een paar weken is of voor onbepaalde tijd. 

2 Cliënt is de baas
Zelf de baas blijven over het eigen leven is voor veel mensen belangrijk. Wie zelfstandig kan leven, blijft immers langer actief en vitaal. [onderzoek referentie??] Bij VendaZorg is de cliënt altijd de baas. Wij bieden hulp die past bij de persoonlijke wensen en mogelijkheden van de hulpvrager, de mantelzorger(s) of het gezin.

3 Zelfstandigheid stimuleren
De dienstverleners van VendaZorg stimuleren en ondersteunen cliënten om zoveel mogelijk handelingen zelf uit te (blijven) voeren. Zelfstandigheid maakt u minder afhankelijk, geeft vrijheid en houdt u langer vitaal. U wordt dus béter oud.

4 Voor iedereen
VendaZorg is gestart in Rotterdam, een stad met inwoners uit alle windstreken van de wereld. Bij het ouder worden is het extra belangrijk dat zorgverleners ervaring hebben met multiculturele achtergronden van cliënten. Ook ons team is zeer divers van samenstelling. Bovendien zijn onze medewerkers getraind in het herkennen en respecteren van culturele verschillen.

5 Zonder wachttijd
Wie hulp zoekt, wil het zo snel mogelijk. Dat begrijpen we bij VendaZorg heel goed. Daarom zorgen we dat die hulp er ook snel komt. Vaak kunnen we binnen een paar dagen starten. Spoedzorg is er natuurlijk dezelfde dag nog.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

06 - 43 22 93 84   •  info@vendazorg.nl